Viral comel budak ni abang nak nyanyi pon kacau

Video Rating: / 5

Belakangan, Kawasan Pancoran menjadi topik hangat perbincangan warga, yang mengomentari kemacetan di kawasan tersebut. Tapi, sejak Sabtu kemarin, kabar tersebut beriringan dengan kelegaan netizen, yang akhirnya bisa melihat wajah asli Patung Dirgantara (Patung Pancoran).

Ikuti berita dengan kemasan internasional berbahasa Indonesia dan breaking news berita terakhir dan live report CNN Indonesia di www.cnnindonesia.com dan channel CNN Indonesia di Transvision.
Video Rating: / 5

33 Responses to Viral comel budak ni abang nak nyanyi pon kacau

  1. Ahmad Amirul schreef:

    lgu ape dye nyanyi ek.sedap pulak dgr.

  2. Izzat Haziq schreef:

    Sapa nama penyanyi tuh

  3. Iki Kudin schreef:

    hati terpaut…

  4. has mark schreef:

    hahahaha…

  5. nurul iffah izzati schreef:

    alalaalaaa comelnya

  6. Siti Najiha Jabidin schreef:

    comel je adik dia btw sedap suara

  7. yeny ngapak schreef:

    baiknya awak ni..

  8. Orang Muda schreef:

    ni kne tggal 2 bradik ni

  9. Afiqah Humaira schreef:

    aku suke part iye sudah di jampi hahha

  10. zainurra ghazali schreef:

    suara sedap…yg abg pn..nyanyi2 pn sempat melayan kerenah adik dia pgl..x marah pn..abgnye iye kan aje…hihihi

  11. Suhadah Kahar schreef:

    aduhhh,,tak behenti ketawa,,hahahha

  12. Aidil Hazeeq schreef:

    comel je adik die..haha..btw suare sedap

  13. Nor Suzieana schreef:

    xley moveone tgk , comel sgt + suara dye pergh!

  14. κhαιruππιδα δγαfιrα shaharidan schreef:

    comel

  15. Muhammad Ikmal schreef:

    suara sedap..haha

  16. Ayda Ayda schreef:

    pffttt…

  17. Kawaii Meow schreef:

    dgn aku mau kene marah HAHAHHA

  18. ecah 94 schreef:

    comel!!!baik abg dia.

  19. Indera Sadana Wibawa schreef:

    karena wajah patung yg menghadap keatas jd tidak terlihat dari bawah

  20. Sardo Korintus schreef:

    kokoh ya patungnya sampai sekarang

  21. Handoko Abimayu schreef:

    apa cuma gue yg baru tau nama aslinya Dirgantara ?

  22. Agoezs Lalu schreef:

    sedih cuk…

  23. Sigit Dragneel schreef:

    ky lagi ngeden ….. hehe

  24. AbuZ Man schreef:

    tapi sayang patung yang bersejarah ini sering dijadikan bahan lelucon oleh para pelawak tanah air yg sukanya merendahkan orang dalam lawakannya…. contohnya tu si Denny

  25. Farra Kamila schreef:

    gue udah liat. di film dear nathan wkwk

  26. Agus Suprianto schreef:

    hhhh

  27. Sweet Cat schreef:

    terlihat gagah berani dg semangat yg membara

  28. Tulos Angdayani schreef:

    Kl dr pancoran mo ke Harmoni kota gk tau jalan..tanya aja ama patung pancoran pasti di tunjukin arahnya…..nooo..kesonooo….!

  29. dizzyexplorer schreef:

    Keren..

  30. Toko Kosmetik Murah Berkualitas schreef:

    nice

  31. Padepokan Lindu Aji schreef:

    wajahnya

  32. Yahra Yulia schreef:

    1964 q belum lahir kedunia,hehe…
    tapi untungnya thn 2005 udh sering bolak balik,lewat pancoran.

  33. Hafiedz Arif schreef:

    styl nih patung

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *