Viral: un padre en apuros durante una entrevista con la BBC

Video Rating: / 5

19 Responses to Viral: un padre en apuros durante una entrevista con la BBC

  1. LPS Pao schreef:

    jahajjajaja

  2. Qzfa_berto Berto schreef:

    sapa duk pernah keje guard depa tahu…la. apa2..pun kedua-dua belah pihak kena la bertolak ansur..kena ada budi bicara ataupun nego rundingan dengan cara berhemah… saya pernah juga berkerja sebagai guard..pernah juga menjadi pemaki guard..tapi setelah banyak pengalaman yang saya hadapi..Guard pun saya boss kita manusia kena saling menghormati..kalau pak guard yang memakai baju berkaler putih itu pun sudah sebelah mata yang kita pandang bagaimana pula meraka yang lebih daif dari itu untuk kita menhargainya.

  3. harimaumalaya schreef:

    walaupun marah sekalipun…takde siapa boleh memukul pihak yang mereka tak puas hati…

  4. Amir Mir schreef:

    Dah nama pengawal kesalamatan nama nya,,and dia di serang tak kan la dia nak pasang muka,,kenapa tak hayun saja cota biar rasa..

  5. amin muhaimin schreef:

    pada Abg Baju merah tu.. saya respect 10000%.. pasal membuat pak guard tu nangis, Ni kalau bertumbuk kat luar confirm lunyai pak guard tu. hahaha

  6. Wan Faizul W Mhd Jamin schreef:

    kocak kAli

  7. jamal jamal schreef:

    nie kt hospital permaisuri bainun ipoh kan

  8. Ismail Awang schreef:

    Sekali tgk terus tau hospital mana hahaha

  9. Out Boat schreef:

    Ni hospital besar kuala terengganu….aku nyaris jugak nak katok security….cakap memang natang jahat2 sungguh….aku dengan tok nk kena lalu ikut lain….pintu untuk keluar sahaja dia ckap ikut sini.kira aku ok lh…tiba2 mari orang kaya sekeluarga ye beri plak masuk….aku g tanya bakpe org tu mu beri masuk aku dengan tok aku mu suruh ikut jauh pintu belakang….senang je jawapan dia jawab TU BUKAN URUSAN AKU….sape tak naik api nyupoh sungguh lh aku….ajok gomo lepas ye balik keje takboh….haram pun kalau sape baca ni kerja dia security jangan lh pilih kasih dan jaga percakapan tu molek.

  10. jack sparrod schreef:

    mcm hosp seremban jek

  11. madmat matmadnor schreef:

    masuk dn jd pengawal keselamatan bukan bermakna jd pengawal samseng kena pandai gunakan budibahasa mcm berkerja di kaunter depan.mmg diberi tugas2 oleh pelanggan tapi ada setengah2 undang-undang dipremis mereka tk masuk akal.itu tk boleh ini tk boleh parking kereta kawasan dilarang parking tp bila staf dorg parking kata boleh pulak hospital anak2 bawah 12tahun tk dibenarkan dibawa melawat tapi anak doktor boleh la pulak….bila org awam nmpak dorang akan pertikai kan….siapa jd mangsa peraturan ni….pengawal kena byk bersabar…..

  12. dolahtoya dolohhapak schreef:

    jenis x paham bahase betol la mamat nie…

  13. M Hamdi Harun schreef:

    hospital terengganu ni…HSNZ

  14. Muhammad isa schreef:

    Klu diperhatikan btul2.. Abg baju merah tu dlu naik tgn..
    Apa punca dorng gduh kita xboleh buat andaian.. Hrap dpt selesai dgn damai.. #kurngkanego

  15. Rahzi Iz schreef:

    hebat brader tu…ko pak guard

  16. Bulan Mengambang schreef:

    sapa yg tumbuk dulu ? dialah yg salah

  17. Apis Deen schreef:

    guard hospital memang poyo lah.. puii

  18. Farizan Badri schreef:

    ini yg aku tk puas hati,cuba polis yg jaga hospital..berani ka pelawat tu kurang ajar..undang undang di depan mata pun tk dipatuhi…

  19. Loudness Junior schreef:

    Orang camni jangan bagi masuk hospital langsung.. Bodoh melantun lantun

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *